La creativitat, una habilitat més en les persones.


Hola amics! Al llarg dels pròxims mesos anirem veient com promoure i afavorir la creativitat pròpia i, a la vegada, transportar aquesta forma de pensar i de viure als alumnes, així que... comencem amb la primera entrada:

1.-La creativitat, una habilitat més en les persones.

Totes les persones disposem de l’habilitat creativa. Pel sol fet de ser humà, ja s’és creatiu. Aquesta habilitat està relacionada amb qualsevol aspecte i/o àmbit de la vida quotidiana. L’art, el teatre, l’escriptura, són obres pròpies de la creativitat, al igual que la perruqueria, la cuina... Qualsevol acció que generi canvi, implica i necessita d’aquesta habilitat present en les persones.

La creativitat és una habilitat pròpia de les persones però que cal estimular-la, entrenar-la i desenvolupar-la al màxim per tal de no perdre-la o frenar-la.

La societat està constituïda per persones. La societat evoluciona, així doncs, les persones generen canvis. Aquesta habilitat implica acceptar que els canvis estan relacionats amb la creativitat. Transformar, reciclar, imaginar, experimentar, provar... són accions necessàries per al canvi, és a dir, per a l’habilitat creativa.
Per ser creatiu cal produir canvis i creure en aquests.

Ser creatiu, però, no és fàcil. Cada persona s’enfronta a una sèrie de barreres que dificulten la creativitat en les persones. Les pors a les equivocacions i als canvis, així com la rutina, frenen i disminueixen aquesta habilitat.
Ser creatiu implica anar més enllà del convencional.


Per concloure dir que LA CREATIVITAT ÉS L’HABILITAT D’ASSOCIAR LES IDEES PER TRANSFORMAR LES COSES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada